cover

Laten we de
mogelijkheden bekijken!

U bent hier:
Home > Waarom De Beer

Waarom De Beer

Wij kennen specifieke problematiek rondom kleine componenten en c-artikelen en hebben diverse services en concepten ontwikkeld om daarop in te spelen. Iedere klant heeft zo zijn eigen redenen om zaken te doen met De Beer, maar een paar noemen wij u hier:

 

 • Europese topkwaliteit: 10 jaar garantie!

  Wij produceren in eigen fabrieken in Duitsland en Nederland en kunnen zo de beste kwaliteit garanderen. Wij hebben daar zo veel vertrouwen in, dat wij 10 jaar garantie geven op onze producten.

 

 • Uw voorraden laag en leverperformance hoog

  Bijna 10.000 verschillende artikelen kunnen wij direct uit voorraad leveren, vaak al binnen 24 uur. Daardoor kunt u uw voorraad laag houden, maar tegelijkertijd uw leverperformance hoog houden. Zodra we een keer onze systemen op elkaar hebben afgestemd, hoeft u nooit meer onze producten om te kijken. Zo houdt u tijd over!

 

 • Artikelbeheer, best veel werk!

  Maar niet als wij dit voor u overnemen. De Beer begrijpt als geen ander de complexiteit en omvang van het beheren van vele duizenden artikelen. Wij beheren onze stamgegevens volgens de Etim classificering een zijn lid van 2BA, Synnomax en Arge Neue Medien. Zo stellen wij in verschillende landen artikelgegevens ter beschikking.

 

 • EDI, zo makkelijk kan bestellen zijn.

  Wij ondersteunen verschillende vormen van elektronische bestellingen. Ook kunnen wij per EDI orderbevestigingen, pakbonnen en facturen sturen. Minder administratief werk en minimale kans op fouten.

 

 • …en dat voor die prijs?

  Doordat wij onze producten ook aan de sanitairindustrie leveren, kunnen wij op zeer grote schaal en met hoge automatiseringsgraad produceren. Daardoor kunnen wij goede kwaliteit toch combineren met scherpe prijzen.

 

 • Daag ons uit!

  Heeft u speciale wensen op het gebied van verpakkingen of logistiek? Wilt u LEAN, Just-in-Time of Vendor Managed Inventory? Wij weten hier wel raad mee! Wij produceren jaarlijks vele miljoenen private label verpakkingen in zeer uiteenlopende varianten. Laat ons meedenken over het beste concept voor u.

 

Wilt u ook profiteren van de specialistische kennis van De Beer en heeft u een grote uitdaging voor ons? Of wilt u gewoon nooit meer hoeven omkijken naar uw dichtingen en componenten?

 

Laten we de mogelijkheden bekijken!

Catalogus Editie 20

Wilt u onze nieuwe en gratis catalogus ontvangen? Vraag ‘m dan nu aan!

Onze klanten
Wij produceren voor gerenommeerde groothandelaren en industrieën.