Specialist in het verwerken
van zachte kunststoffen.

U bent hier:
Home > Organisatie > De Beer Breidenbach GmbH

De Beer Breidenbach GmbH

In Linsengericht (Werk 1 en 2) is onze kunststoffabriek Breidenbach gevestigd.

Competenties:

 • Productie van kunststof spuitgietdelen

  Breidenbach levert kunststof onderdelen aan de industrie (OEM). Op ruim 40 machines wordt 24 uur per dag geproduceerd. Elke dag komen meer dan 500.000 uit onze machines. Kijk op www.breidenbach-tpe.nl voor meer informatie.

 • Specialisten in zachte kunststoffen

  Breidenbach heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van zachte kunststoffen, waaronder thermoplastische elastomeren (TPE) en zachte PVC’s. Zachte kunststoffen worden op grote schaal gebruikt voor dichtingen in de sanitair industrie, maar ook voor talloze andere toepassingen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.breidenbach-tpe.nl

 • Productontwikkeling & Design

  Bij Breidenbach vindt het grootste deel van onze productontwikkeling plaats. Hier is veel kennis verzameld over materialen, productietechnieken en technische vormgeving.

 • Matrijzenbouw

  Wij beschikken over een eigen matrijzenmakerij, waar matrijzen worden gebouwd voor onze spuitgieterij. Als verlengstuk van onze ontwikkelingsafdeling maken wij ook veel proefmatrijzen en speciale concepten.

 • Metaalstansen

  In onze metaalstanserij produceren wij componenten uit diverse metalen. Op diverse stansautomaten van 20 tot 135 ton kunnen wij zowel kleine als grote aantallen produceren.

 • Assemblage

  Ook Breidenbach heeft een assemblage afdeling, die gericht is op het automatisch assembleren door middel van automaten. Deze afdeling is daarmee vooral geschikt voor grote aantallen.

Locaties:

pand breidenbach

Lützelhausen

pand birkenhain

Birkenhain

Meer weten over Breidenbach?

Catalogus Editie 20

Wilt u onze nieuwe en gratis catalogus ontvangen? Vraag ‘m dan nu aan!

Onze klanten
Wij produceren voor gerenommeerde groothandelaren en industrieën.