cover

Waarmee kunnen
wij u helpen?

U bent hier:
Home > Made by De Beer

Made by De Beer

De Beer ontwikkelt en produceert technische componenten voor de Europese sanitair branche. Wij doen dit in onze eigen fabrieken in Veenendaal, Wuppertal en Linsengericht.

De Beer is dé leverancier voor dichtingen, bevestigingen en vele andere kleine producten, die dagelijks door installateurs benodigd worden. Ondanks dat wij ruim 10.000 verschillende producten produceren, zien wij ons toch als zeer specialistisch.

Innovatieve materialen

De Beer heeft veel kennis van zachte materialen, variërend van rubbers en PVC’s tot moderne thermoplastische elastomeren. Zo kunnen wij rubbers met schadelijke inhoudstoffen, vervangen door schone thermoplastische elastomeren. Hiermee lopen we vooruit op Europese regelgeving met betrekking tot polyaromatische koolwaterstoffen (PAK’s) of Duitse regelgeving voor elastomeren in drinkwater toepassingen.

Ook kunnen wij TPE’s inzetten voor dichtingen in afvoerbereik, waarbij wij voldoen aan de Europese EN681-2 norm. Hierdoor kunnen wij vormdichtingen produceren met een veel efficiënter proces als bij traditionele rubbers.

Niet experimenteren met kwaliteit

Het belang van dichtingen wordt meestal pas duidelijk als het een keer fout gaat. Waar de initiële kosten van deze componenten in verhouding zeer laag zijn, kunnen de vervolgschades enorm zijn. Daarom is experimenteren met kwaliteit of dichtingen met exotische herkomst wat De Beer betreft uitgesloten.

Als u zaken doet met De Beer, kunt u vertrouwen op de kwaliteit waar wij onze goede naam aan verbinden. Wij geven u zekerheid. Op de meeste producten van De Beer krijgt u zelfs 10 jaar garantie!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Catalogus Editie 20

Wilt u onze nieuwe en gratis catalogus ontvangen? Vraag ‘m dan nu aan!

Onze klanten
Wij produceren voor gerenommeerde groothandelaren en industrieën.