cover

Kleine onderdelen
de aandacht geven die ze verdienen

U bent hier:
Home > Over ons

Over ons

Kunnen vertrouwen op de kwaliteit van deze essentiële componenten is een voorwaarde voor de goede installateur. Daarom ontwikkelt en produceert De Beer componenten met de hoogste kwaliteit in haar eigen Europese fabrieken. Zo kunt u rekenen op de betrouwbare kwaliteit die uw installatie verdient.

Kleine onderdelen de aandacht geven die ze verdienen. Daarmee maakt De Beer het verschil.

“Als 3e generatie in een familiebedrijf besef je goed dat kwaliteit het langste duurt”

Familietraditie

In 1953 begon Jan de Beer sr. als handelsagent voor loden sifons. Vanuit zijn garage bouwde hij aan de fundamenten van onze huidige onderneming. Nu, ruim 60 jaar later, is De Beer uitgegroeid tot een Europese marktleider op het gebied van dichtingen en sanitaironderdelen. Nog steeds is De Beer in handen van de familie en staat ondertussen de derde generatie aan het roer.

Het trots willen zijn op je bedrijf en je producten is een mooie drijfveer. Maar trots kun je alleen zijn, wanneer je voor de volle 100% achter je producten kunt staan. Daarom zijn wij bijna geobsedeerd door kwaliteit. Een goede betrouwbaarheid van het type producten dat wij leveren, is zo essentieel, dat daar niet op beknibbeld mag worden. Een afdichting moet afdichten, zo simpel is dat. Als gebruiker moet je te allen tijde van deze betrouwbaarheid uit kunnen gaan.

Alleen aan betrouwbare producten willen wij met trots onze familienaam verbinden.

 

Catalogus Editie 20

Wilt u onze nieuwe en gratis catalogus ontvangen? Vraag ‘m dan nu aan!

Onze klanten
Wij produceren voor gerenommeerde groothandelaren en industrieën.