U bent hier:
Home > Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De J. de Beer bv site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. J. de Beer bv is niet aansprakelijk voor deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. J. de Beer bv draagt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op internet pagina’s waarnaar wordt verwezen op de website van J. de Beer bv.

 

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van J. de Beer bv worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig, gebruik.

 

Privacy Statement

J. de Beer bv respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die personen verstrekt die door J. de Beer bv zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren, gaat u hiermee akkoord.

Catalogus Editie 20

Wilt u onze nieuwe en gratis catalogus ontvangen? Vraag ‘m dan nu aan!

Onze klanten
Wij produceren voor gerenommeerde groothandelaren en industrieën.